Zeki Tosun’un istifası ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Muammer Avcı’yı İl Başkanı olarak atamasının ardından mevcut AK Parti Yönetimi, yeni yönetimin oluşması amacıyla istifalarını veriyor.

İki dönem AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Çalık, medya grubuna attığı mesaj ile gazetecilere veda ederken, 'hakkınızı helal edin' dedi.

Çalık, “2018 yılında gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Kongre ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. İl Başkanım Sayın Zeki Tosun'un tevdi ile iki dönem Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini icra etmeye çalıştım. Görev sürem boyunca almış olduğum bayrağı daha yukarıya götürebilmek için sizlerden de aldığım destekle başarmaya çalıştım. Bu süreçte kırdığım, üzdüğüm olduysa hakkınızı helal etmenizi istiyorum.  Bende bir hakkınız var ise benden yana helal olsun. Hepinize canı gönülden sağlıklı, mutlu günler dilerim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle  ataması gerçekleşen İl Başkanı ve Yönetimine başarılar diliyorum. 2023 hedefleri doğrultusunda güzel işler başaracaklarına,  inancım tamdır.  Her koşulda Partimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Tekrar hepinize

teşekkür ediyor, mutlu günler diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim