Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, EPDK’nın ithal kömüre teşvik, yerli kömür sektörünü ise adeta bitiren kararına imza atarak Zonguldak’ta özel sektör madenciliğini iflasa sürükleyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun ihanetçi milletvekili olarak tarihe geçtiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Çolakoğlu’nun 4,5 yıllık görev süresinin rahmet okumakla geçtiğini belirten İl Başkanı Turhan, “Tarih onu ihaneti ile hatırlayacak” dedi.
Zonuldak’ta faaliyet sürdüren ve binlerce maden işçisine istihdam sağlayan Rödevanslı saha sahiplerinin feryadına değinen Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, “Yerli kömüre teşvik alınması anlamında geçtiğimiz günlerde rödevanslı saha sahipleri İsmail Ofluoğlu ve daha önce Alaattin Kurnaz’ın da mücadelesi var. AK Partili Ahmet Çolakoğlu Milletvekilini de biz Zonguldak’ta nasıl hatırlayacağız? Yerli kömüre ihanet eden Milletvekili olarak hatırlayacağız.  Ahmet Çolakoğlu’nun 4,5 yıl milletvekilliği döneminde 10 tane basın açıklaması yapmış ve bu da hep rahmet okumak! Hayatını Filyos Nehrinde kaybeden vatandaşlarımız için, Maden kazalarında hayatlarını kaybeden madencilerimiz için, rahmet okumayla geçmiş. En son attığı imza ile de Zonguldak’a ihanet eden vekil sıfatını aldı. Tarih onu ihaneti ile hatırlayacak. Bizim iktidarımız döneminde yerli kömürün ruhuna Fatiha okumayacağız. Teşviklerin yeniden rödevanslı sahalara verilmesi görüşme yapacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilisim