Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın bilirkişiye rüşvet verdiği iddiasının ardından Alev Uzunbaş’a üstü kapalı aşağılık yazılar yazarak para kaynaklarını korumaya alan Ali Rıza’nın halüsinasyonları bitmiyor.

Ali Rıza; Sanayici Sezai Çanakcı, Şeker ailesi, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu,  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan, Müteahhit Zekai Bükrü, Müteahhit İsmail Recai Şanlı, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Savaş Çiloğlu, Kızılay Dernek Başkanı Aydın Ergenç,  TTK Genel Müdürü  Kazım Eroğlu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Zonguldak Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü  Mehmet Alas, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, GAMER ve İl Planlama Müdürü Ahmet Hakan Gencer, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ve Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Murat Yılmaz (ağabeyinin damadı) gibi finansal yada veri desteği aldığı isimlerin bir başka gazeteci tarafından eleştirmesine tahammül edemiyor, adeta aklını kiraya veriyor.

Finansal destek aldığı insanların meslektaşları tarafından aleyhte çıkan haberleri karşısında algı oluşturmaya ve meslektaşlarını imalı, bel altı yazılarla sindirip, itibarsızlaştırmaya çalışan Ali Rıza, olaylar yerine gazeteci arkadaşlarını hedef almaya devam ediyor.

Ali Rıza, halüsinasyonlar görmeye devam ediyor…

Alev Uzunbaş’ın kendisi hakkındaki yayınlarının ardından halüsinasyonlar görmeye devam eden Ali Rıza, ucuz işçilikle yaptığı algı uzmanlığını sürdürüyor.

Ali Rıza şunu bilmelidir ki;

Ben kimsenin kapısındaki köpek değilim, hiçbir sanayici bana  “… …. benim kapımdaki köpektir” diyemez, dedirtmemde…

Kimseye boynuma tasma taktırmam.

İnanmadığım, bilmediğim hiçbir konunun üzerine, değil iş adamı, Cumhurbaşkanı istese gitmem.

“Kişi kendinden bir işi” Ali Rıza, demek ki sen aleyhte, eleştiri yazılarını saldırganlık olarak görüyorsun,

Köpekler saldırır, hele uyuz olanları daha çok saldırır…

Demek ki sen; Saldırdığın insanlara finansal destek aldığın insanların çıkarları için saldırıyorsun.

Herkesi kendin gibi zan’etme huyundan vazgeç…

Hem sana HTS kayıtları, MOBESE görüntüleri hala geliyor ya, işbirlikçi ortaklarından iste. Ya da ben her gittiğim yerden sana selfie atayım…  

Hiçbir iş adamından “sana gazete kuralım”  şeklinde bir teklif almadım. Öyle bir beklentim asla olmadı, olmazda...

O teklifin ailem tarafından geldiğini yazmıştım. Demek ki, sana ilham oldu, böyle uyduruk bir yazı kaleme aldın.

Ayrıca; eleman kaprisi yaşamak istemiyorum. Dünya dijitale geçti. 300 adet bastığınız gazeteleri, 300 kişi okuyor. Beni deli öpmedi…

Sen böyle uyduruk, yalan, yanlış, iftira attıkça seni daha yakından takip edeceğim haberin olsun…

Bu arada...

Sizden korkan sizin gibi olsun Ali Rıza’cım, isteyen istediği gibi Adliye’ye gidebilir, şikayetçi olabilir. Herkesin, hepimizin yasal hakkıdır tabi.

Kendilerine de teşekkür ederim, en azından şikayetçi olmak için birkaç saat beklemem. Siz iftira dersiniz, ben de elimde varsa, belge ve bilgi koyarım. Herşey ortaya çıkar. Sen niye dert ediniyorsun ki…

Bu akşam ki köşenin de başlığını bulmuşsun. İyi ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var.

'Benim oğlum binâ okur döner döner yine okur.'

Neymiş anlamı: "Hep aynı şeyleri tekrarlamak, çok çalışmak ama bir türlü ilerleyememek; yerinde saymak…

Aynı senin gibi yani…

Yukardaki isimleri kim haber yapıyorsa atıyorsun kendini ortaya, her haberde aynı numaraları yapıyorsun.

Aynı senaryolarla algı yapmaya çalışıyorsun.

“Arkasında iş adamı var”

“Bana saldırıyorlar”

“Gazeteciler toplantı yaptılar, bana saldırıyorlar”

“Beni bitireceklermiş”

“Para kazanmamı kıskanıyorlar”

Genelde, kadınlar ağlar, mağdur edebiyatını severler, sızlanırlar, güçlü gördükleri erkeklere naz yaparlar, istediklerini yaptırmak için zavallı olurlar..

Ama…

İnan, senden bize sıra gelmiyor…

Ne yapalım sıramızı bekleyeceğiz artık.

Senden de bize sıra gelmez ki…

İşte Ali Rıza’nın o uyduruk algı haberi;

İş adamı gözünü kararttı: Herkese saldırtıyor

İşadamı, milyon dolarlık rant için gözünü karartı. Kendisine yakın gazetecilere “Gazete kurun, tüm masrafını ben karşılayacağım. Belediye Başkanını görevden aldıracağım” dedi.
Arsasıyla ilgili imar düzenlemesini yaptıramayan işadamı, kendisine engel gördüğü belediye başkanı, işadamı, gazeteci, bürokrat herkesin hakkında yalan haberler yaptırmaya başladı.
Kentte huzursuzluğa neden olan yayınlarla ilgili Zonguldak Adliyesi’ne çok sayıda şikayet gitti. Perde arkasında duran işadamı gelişmeleri yakından seyrediyor.

Halüsinasyon: Halüsinasyon veya varsanı, bir duyu organını uyaran hiçbir nesne veya uyarıcı olmaksızın, sanılar almaktır. Ruh hastalıklarında sıklıkla karşılaşılan bir durumdur.

Editör: TE Bilisim