Zonguldak'ta iki kişi tutuklandı

Zonguldak’ta 'Kene' operasyonu kapsamında 2 kişi tutuklanırken, 1 kişi ise serbest bırakıldı.
Zonguldak'ta operasyon kapsamında 10 şüpheli gözaltına alındı. 10 şüpheliden Aslan K., S.K. ve L.K. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı.
Hakim karşısına çıkan A.K. ve S.K. mahkemece tutuklanarak, Beycuma Cezaevine gönderildi. Diğer yandan L.K. ise serbest bırakıldı.
Öte yandan, operasyonların devam edeceği öğrenildi.

Karabük'te 1 kişi tutuklandı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, vatandaşları borçlandırıp, baskı, cebir ve şiddet yoluyla haksız kazanç sağlayanlara yönelik 28 ilde düzenlenen 'Kene' operasyonunda, Karabük'te 1 kişi tutuklandı.
'Kene' operasyonu kapsamında Karabük'ün de içinde bulunduğu Mali şube ekiplerince 28 ilde 'Tefecilik' operasyonu yapılmıştı. Operasyon kapsamında Karabük'te gözaltına alınan 4 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2 adet tabanca, 3 adet şarjör, 18 adet tabanca fişeği, 10 adet senet, 2 adet laptop ve ajandanın ele geçirildiği operasyonda H.K., B.Ç.B., F.B. ile E.A. yakalandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheliden H.K. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim