Terzi,  kardeşini kadrolu yaptı mı?



İl genel Meclisi ile İl Özel İdare yönetimi arasındaki gerginlik sürerken, Özel İdare’nin şahsi çıkarlar doğrultusunda yönetildiği iddiaları tartışma yarattı.



Özel İdare’nin “şahsi çıkarlar” doğrultusunda yönetildiği iddiasında bulunan Eski İl Genel Meclis Başkanı, AK Parti Grup Başkanvekili İsmail Terzi’nin Meclis Başkanlığı döneminde  kardeşini kadrolu olarak Köy Hizmetleri şantiyesine işe aldırdığı iddiaları ise yanıt bekliyor.



 



İl Genel Meclisi ile İl Özel İdaresi yönetimi arasındaki sürtüşme sürüyor



İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'a karşı tavır sergileyen üyelerin başında gelen AK Parti Grup Başkanvekili İsmail Terzi ile Üye Rahmi Albuz, son yapılan meclis toplantısında idare yönetimiyle ilgili şok iddialarda bulundu.



Özel İdare'yi çıkarlar için kullanıyorlar!



Görevde yükselme sınavının iptal edilmesi ile birilerinin kollandığı iddiasında bulunan AKP Grup Başkan vekili İsmail Terzi, "Bu koltukları dolduranlar Özel İdare'nin gücünü kendi kişisel çıkarları için kullanıyorsa ve bu böyleyse biz boşuna konuşup karar alıyoruz" diyerek Özel İdare'de çıkarlar doğrultusunda iş yapıldığını iddia etti.



Vali Kaban'a da gönderme yaptı



Vali Ali Kaban'a da gönderme yapan Terzi, İdareden veya Sayın Valimizden bir madde geldiği zaman biz hemen geçiriyoruz fakat idareye herhangi bir sonu yöneltildiğinde adamına göre iş yapılıyor" dedi.



 Kardeşini Köy Hizmetlerine aldırdı mı?



2009 Yılında İl Genel Meclis Başkanı olan İsmail Terzi seçimin ardından halka hizmet amacıyla ellerindeki yetkiliyi en iyi şekilde kullanacaklarını söylemişti.



 



İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde İsmail Terzi, oturduğu makamı kendi çıkarları doğrultusunda kullanarak  kardeşini kadrolu olarak Zonguldak İl Özel İdaresi Müdürlüğü Köy Hizmetleri şantiyesine aldırdı mı?



Başta İsmail Terzi olmak üzere Köy Hizmetleri şantiyesine hangi Meclis Üyeleri ile hangi daire müdürleri çocuklarını ve yakınlarını torpille işe aldırdı?



 
Editör: TE Bilisim