Gökçebey Belediyesi Şirket personellerinde 2 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci yaşandı.

Gökçebey Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında 2021-2023 yılı Toplu İş Sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile Belediye-İş Sendikası Zonguldak İl Şube Başkanı Osman Karataş arasında imzalana sözleşme törenine belediye personeli katıldı.

Göreve geldiğinde söz verdiği personel için düğmeye basan Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, ‘’Gerek pandemi sürecinde gerekse karla mücadelede elinizden gelenin fazlasını yaptınız.Bizlerde imkanlarımızı seferber ederek ücretlerde %44 oranında iyileştirme yaptık. Emek ve alın terinin çok çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda söz verdiğimiz personelimizin maaşlarında iyileştirmeye gittik’’ dedi.

Belediye-İş Sendikası Zonguldak İl Şube Başkanı Osman Karataş’ emek ve emekçinin yanında olan ve civarın en yüksek oranında zam yapan Belediye Başkanımıza teşekkür ederek çiçek takdim etti.

İşçi temsilcisi Selami Akkaya “Göreve geldiği günden buyana işçilerin yanında olan Belediye Başkanımıza Şirket personelimize göstermiş olduğunuz iyi niyet ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz” yazılı plaket takdim etti.

Editör: TE Bilisim