Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, yemekte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Halil İbrahim sofrasında düzenlenen yemeğe, dernek yönetimi ve gazeteciler katıldı. Sinan Toprak, AK Parti’den Zonguldak Belediye Başkanlığı için aday adaylık sürecinde destek verenlere teşekkür etti.

AK Parti’nin Belediye başkanı adayı Ömer Selim Alan’ın yanında olup destek vermeye devam edeceğini belirterek şunları söyledi; “Zonguldak mahalli seçimlerinde aday Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye başkanlığı için aday adayı olmuştum bu adaylık sürecinden bugüne kadar partimizin verdiği tüm görevleri yerine getirdik yapılan kamuoyu araştırmaları ve Genel Merkezimizin test ettiği üzere değerli arkadaşlarım Dr. Ömer Selim Alan kardeşimi partimiz Zonguldak belediye başkan adayı olarak belirlenmiştir, bundan memnunluk duyduk benim olmadığım yerde Dr. Ömer Selim Alan’ın olması çok doğal bir sonuçtur kendisini tebrik ediyorum Cenabı Allah hayırlara vesile eylesin. Bugünden itibaren biz de seçim bitinceye kadar kendisinin ve partimizin emrinde elimizden geldiğince tüm Siyasal çalışmalara katılacağız partimiz ve değerli belediye başkan adayımız bizi nerede görmek isterse ne şekilde görev verirse o görevi seve seve yerine getireceğimizi bilinmesini isteriz.

Biliyorsunuz biz zaten bugüne kadar siyasi partilerde görev almadık olmadığımız halde bu şekilde çalışmalar yaptık darılmadık küsmedik Gücenmedik bundan sonrada Darılmacayacağız.

7:24 çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Zonguldak belediyeciliğin AK parti sayfalarına katarak Zonguldak’a hizmet etmeye topyekun devam edeceğiz bu süreçte bana Temayül yoklamalarında olsun adaylık sürecinde çalışmalarımda olsun bana yardımcı ve destek olan başkanım Zeki Tosun  olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan’a bu yönetim kurulu üyelerine mahalle başkanlarına belediye meclis üyelerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun bize umduğumuzun üstünde destek verdiler yanımızda oldular ve temayül ve anket Çalışmalarında başarılı bir yere getirildiler bundan sonra biz de onlara layık olmaya çalışacağız. 

Bunun yanı sıra Zonguldak kamuoyuna bizim için imza kampanyaları düzenleyen seçim çalışmalarından adaylık sürecinde yanımızda bulunan tüm Zonguldaklı arkadaşlarıma dostlarıma da ayrıca yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Zonguldak belediyesinin kazanarak bu çalışma sürecinin taçlandıracağız Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim