ZEKİ TOSUN, “PARTİ İÇİNDEKİ SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ”

AK Parti Alaplı ilçe teşkilatındaki istifalar hakkında açıklama yapan Tosun, “Sanki, orda 100-150 kişi gitmiş gibi abartılı rakamlar dile getirmiş. Yüklü miktarda gidiş olmamakla beraber aksine üye kayıtlarımızda artık var. MHP bizim ittifak yaptığımız parti olup, bundan da gocunmayız. Orada üye sayımızda bin artış var. Afaki rakamların dile getirilmesini de doğru bulmuyorum.

Stadla ilgili bakanımızla görüşmeler yaptık. Zonguldak’a inşallah çok güzel bir stad kazandıracağız. Bazı şeylerde tam netleşmeden bir şeyler söylemek mümkün değil. Bakan bey geldikten sonra Zonguldak insanına yakışan futbolu seven halkımıza bir butik stad kazandırmak istiyoruz. 

ZEKİ TOSUN, “AZICIK SABIR İSTİYORUZ”

Teşkilat olarak çalışmalar yapıyoruz. Zonguldak Belediyesi’ni aldıktan sonra da Zonguldak halkına daha fazla hizmet vermek için uyum içerisinde çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların hepsinin Zonguldak insanına faydası var. Parti içindeki iç meselelerimizi kendi aramızda hallederek teşkilatlarımızı daha diri tutmak için çalışıyoruz. Zonguldak Belediyesi’ni aldık. Buda teşkilatımızın başarısıdır. Bu tür söylemlerin yada eylemlerin Zonguldak’a da faydası olmaz. Eksik olabilir hata olabilir. Ama çalışıyoruz. İnsanları birbirine düşürmeyin. Bunları sağlayacak olanda sizlersiniz. Artık insanların yüzü gülsün. Azcık sabredeceğiz.”

Editör: TE Bilisim