AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, Türkiye Taş Kömürü İşletmesi Karadon Müessese Müdürlüğü’ne bağlı kömür ocağında bugün göçükte hayatını kaybeden madenciler Çeltik ve Cafer Tepebaşı’na Allah’tan rahmet dilerken, madencilerin ailelerine ve Zonguldak’a Başsağlığı diledi.



Tosun,  “Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessesemizde ikinci kartiye de bugün meydana gelen göçükte 2 madencimizi kaybederken bir kez daha yüreğimiz yandı.



Meydana gelen göçük sonrası 1 işçimiz yaralı olarak kurtarılırken, İsa Çeltik ve Cafer Tepebaşı adlı iki madencimiz yapılan tüm çalışmalara ve müdahalelere rağmen maalesef göçük altından cansız bedenleri çıkartılmıştır.



Göçük altında kalarak hayatlarını kaybeden şehit madencilerimize Allah’tan Rahmet, Başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere, TTK Genel Müdürlüğümüze, Genel Maden İşçileri Sendikamıza, Maden İşçilerimize ve Zonguldak halkına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı madencimize de acil şifalar diliyor, Bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”dedi.



 



 
Editör: TE Bilisim