Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın TTK’nın verimliliğine yönelik sözlerinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

‘Asıl zarar üretimi artırıp zararı azaltmayan zihniyettir’ diyen Üstünyer, “Zonguldak'ın varoluş sebebi olan TTK'nın aleyhinde zarar propagandası yapan bir memurun burada istenmeyen personel durumuna düşmesi kaçınılmazdır” dedi.

Sosyal Medya hesabında konuya ilişkin görüşlerini paylaşan SP Merkez İlçe Başkanı Üstünyer, “Sayın Zonguldak Valisinin Türkiye Taşkömürü Kurumu millete yüktür ifadesini kesinlikle kabul edilemez buluyorum. Asıl yük taşkömürünün bu kadar değerlendiği bir ortamda üretimi artırıp zararı azaltamayan zihniyet millete yüktür. Ayrıca TTK ile ilgili olumsuz söylemin hiç bir siyasi sorumluluk taşımayan bir memur tarafından dinlendirilmesini ayrıca manidar buluyorum. Zonguldak'ın varoluş sebebi olan TTK'nın aleyhinde zarar propagandası yapan bir memurun burada istenmeyen personel durumuna düşmesi kaçınılmazdır. Zonguldak böyle bir söylemi asla kabul etmez” dedi.

Editör: TE Bilisim