AK Parti’den istifa eden Zeki Ardıç, “Ben ne çocuğumu işe koydum, ne kardeşimi, ne de bir akrabamı, Kimseye de rant sağlamadım. Ama bunu yapanlara yalamalık yapıyorsunuz hala. Tüküreyim suratınıza” paylaşımında bulundu.

2017 Yılında AK Parti’den istifa eden Zeki Ardıç o tarihlerde de “Herkes milletvekillerine küfrediyor ama yüzüne karşı yalamalığı farz edinmiş insan güruhu. Yani yalama millet olma yarışın da Zonguldak rekora koşuyor... Ak Parti’ye dün küfreden bugün makam sahibi oluyor. Şovenistlik diz boyu” diyerek oy istediği vatandaşlardan helallik istemişti.

İşte Zeki Ardıç’ın paylaşımı;

Bir ağabeyimi gördüm geçenlerde. Güzel insandır aslında. Kırdım onu sanırım. Akp'den istifa etmiş.

Ona dedim ki: Ben istifa ettiğim de herkes neden gıyabımda kötü konuştu.

"Ben konuşmadım" dedi. İnandım.

Demek ki gıybet edenler varmış.

Hakkını helal etsin.

Eeee bazılarıyla ara da bir karşılaşıyoruz. Helalleşelim🤔

Ben ne çoçuğumu işe koydum, ne kardeşimi ne de bir akrabımı. İsimlerini açıklamaktan haya ederim faydam dokunan insanların isimlerini yazmaktan. Hiç kimseye rant sağlamadım. Faydalanmadım.

Ama bunun aksini yapanlara yalamalık yapıyorsunuz hala. Tüküreyim suratınıza(Akp'li güzel kardeşlerim yanlış anlamasın)

Zeki Ardıç, 2017 Yılında bu paylaşımın ardından istifa etti;

Can kardeşlerim hata yaptık, günah işledik. AKP, emperyalizme ve kapitalizme hizmet eden Fetö’den farklı değildir. AKP siyaseten, FETÖ devlete sızarak emperyalizme ve kapitalizme hizmet etmektedir. İkisi de Büyük Ortadoğu projesinin piyonlarıdır. Hatadan dönmek erdemdir. Ben Yüce Rabbim'den beni affetmesi için dua ediyorum. Akan her Müslüman kanında; bu projeye bilmeden destek olan kardeşlerimin de desteği vardır. Allah sizi de affetsin.

Zonguldak Ak Parti de bugüne gelene kadar il ve ilçe başkanlığı yapan her kim varsa; kendi ticari ilişkilerine ayırdıkları zamanın on da birini ikamet ettikleri bölgeye ayırsa idi, Zonguldak'ta sorunlar ilk 2002 ile 2007 arası ilk Ak Parti hükümeti döneminde biterdi. Milletvekilleri zaten muamma. Aldıkları maaş zehir zıkkım olsun. Herkes milletvekillerine küfrediyor ama yüzüne karşı yalamalığı farz edinmiş insan güruhu. Yani yalama millet olma yarışın da Zonguldak rekora koşuyor... Ak Parti’ye dün küfreden bugün makam sahibi oluyor. Şovenistlik diz boyu. Yemezler kardeşim. Allah belanızı versin…

Editör: TE Bilisim