AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının Tepebaşı mahallesinde dün akşam düzenlediği programda katılımın yüksek olması ve halktan yoğun destek görmesi Milletvekili adayı Polat Türkmen ile partilileri sevindirdi.

AK Parti Milletvekili adayı Polat Türkmen’in de katıldığı Tepebaşı kahvehane toplantısında konuşan İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinde elde edecekleri başarının ardından 2019 yılı mart ayında yapılacak genel seçimlerde de Zonguldak’ı hizmet götürmeyen, çile çektiren CHP’li belediyeden alıp AK Parti’ye kazandıracaklarını ve Zonguldak’ın kaybolan 10 yılını geri kazandıracaklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen’de, 400 yataklı şehir hastanesinin ihalesinin yapıldığının müjdesini vererek, hastane inşaatının kısa sürede bitirilip hizmete açılacağını söyledi.

Türkmen ayrıca, Ecrimisil yasası ve İmar barışı ile de Zonguldak’ın kanayan yarası haline gelen, yıllardır çözülemeyen topu ve imar sorununun da çözdüklerini, 24 Haziran seçimlerinin ardından Zonguldak’ı daha güzel günlerin beklediğini söyledi.

Tepebaşı mahallesindeki kahvehane toplantısına mahalleliler yoğun ilgi gösterirken, 24 Haziran Seçimlerinde tercihlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti için kullanacaklarını söylediler

 

Editör: TE Bilisim