CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, milletvekili adayı olamayacağını anlayınca İl Başkanlığı üzerinde algı yönetimi oluşturarak Bizans oyunlarına yenisini ekledi.

Harun Akın üzerinden algı operasyonlarına başladı…

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e istediğini yaptıramadığı için geçtiğimiz aylarda disiplin kuruluna sevk ettirerek partiden attırmaya çalışan Şerafettin Turpçu, Umut Başoğlu’nun istifası ile boşalacak İl Başkanlığı koltuğuna kendi desteklediği adayı getirmek için Harun Akın üzerinden algı operasyonu yapmaya başladı.

Fırat Birkan, Turpçu’nun maaşlı elemanı mı?

CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nun istifası ile CHP’de İl Başkanlığı koltuğu için kulisler başladı. Milletvekili Adayı olamayacağını anlayan Şerafettin Turpçu, Fırat Birkan’ı İl Başkanlığı koltuğuna oturtmaya çalışıyor. 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın’ın da Cemal Şahin’i desteklediği kulislerini kasıtlı olarak yayan Şerafettin Turpçu aslında maaşlı elemanı olan mimar Fırat Birkan’ı İl Başkanlığı’na getirmek istiyor.  

Örgütü elinde tutmak istiyor…

CHP Genel Merkezi tarafından “Hileli iflas”, “Dolandırıcılık” davaları ve örgüt içinde çatışmalara neden olduğu bilinen Şerafettin Turpçu, aday yapılmasa bile İl Başkanlığı koltuğuna maaşlı elemanını getirerek örgüt üzerinde hakimiyetini korumak istiyor.

Turpçu’nun İl başkanlığı üzerinden hem partiye, hem seçim öncesi partiye gelecek bütçeye, hem de yerel seçimlerde belirlenecek adaylara hakim olmak istediği CHP kulislerinde rahatsızlığa neden oldu.

Editör: TE Bilisim