Zafer Partisi Gençlik Politakalarından Sorumlu İl Başkan Yardımıcısı Doğukan Derebaşı “Sizler sınavlar, mülakatlar ile  cebelleşirken, üniversiteler para karşılığı tıp, diş, eczacılık gibi birçok bölüme yabancı öğrenci sokmaktadır” dedi.

Derebaşı yaptığı açıklamada, “Sevgili anneler ve babalar! Yıllarca çocuklarınızı okutmak, onlara iyi bir hayat ve  gelecek sunmak için mücadele ettiniz.

Türk Milleti bu fedakarlığınız için sizlere ne kadar teşekkür etse azdır.

Üniversitelere yerleşmek için savaş veren, çırpınan genç kardeşlerimiz!

Sizler sınavlar, mülakatlar ile  cebelleşirken, üniversiteler para karşılığı tıp, diş, eczacılık gibi birçok bölüme yabancı öğrenci sokmaktadır.

Hatta birçok üniversitede  yabancı öğrenciler, Türk öğrencilerden daha fazla bulunmaya başladı.

Bir yanda emeği ile mücadele eden, sınavlarda belirli bir başarıyı elde etmiş öz evlatlarımız, bir yanda Türkçe dahi konuşmayan, para ile iyi bölümlere yerleşmiş yabancı öğrenciler...

Çocuklarımızın ve torunlarımızın haklarına sahip çıkmak, bizlerin önceliği ve kutsalı olmuştur.

Okullarda ki etkinliklerin birçoğunda yabancı öğrenciler, gençlerimiz ile ayrışmakta vegençlerimizin ümitlerini kırmaktadır. Bunun sonucunda gençlerimiz verdikleri emeklerin paradan daha değersiz olduğunu düşünmektedir. Endişeye kapılmasınlar! Biz onların vermiş olduğu  emeklerin farkındayız. Türk gençliğine sahip çıkacağız.

Bunca uğraş, çile,masraf, borç; dışardan gelen insanların iş sahibi olup, kendi öğrencilerimizin işsiz kalmaları için miydi ? Biz bu düzeni bozacağız. Türk Gençliği'ne hak ettiği değeri tekrar vereceğiz.

Zafer Partisi olarak Türk Gençliği'nin yanındayız.Türk Milleti'nin çıkar ve menfaatleri için mücadele edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim