Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, alay konusu oldu.



Gazeteci Altan Akçakese’nin sosyal paylaşım sitesinde paylaşım nedeniyle Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL Ereğli’de alay konusu oldu.



Bu sabah radyo programına katılan Uysal’ı eleştiren gazeteci Akçakese, sosyal paylaşım sitesinde “Biriniz Belediye Başkanı'nı bilgilendirsin lütfen. Ereğli'de Hamzavaklı diye bir mahalle yok. Daha kendi mahallesinin okunuşundan haberi yok bu adamın, demesin kimse” diyerek Uysal’ın daha mahalle isimlerinden bile habersiz olduğunu ortaya koydu.



İşte Gazeteci Altan Akçakese’nin Uysal ile ilgili diğer paylaşımları;



Altan Akçakese



İyi niyetle Belediye Başkanı Uysal'ı dinleyeyim, dedim.

Fikri Kapan soracak, o yanıtlayacak, dedim.

Kapan, ilk üç yılın hizmetlerini sordu ilk soruda.

Başladı masala Başkan.

Sonra... Durdu durdu... "Bu hizmetleri, hazırlanan kitapçığımızdan okuyorum, kusura bakmayın.", dedi.

Fikri Bey de; "Estağfurullah.", dedi, benim için program bitti.

Kendi hizmetlerini (!) okumadan anlatamayan adamı neden dinleyeyim ben?

Televizyonda dizi izlerim daha iyi...



 



Sekan Kandemir Sizde adama çok yükleniyorsunuz adam kimle iş yapacak meclisin durumu ortada personel desn malum,adeta adam iş yapmasın diye ortam hazırlanmış belediyede işler yavaş işliyor.demekki suçlu Başkan Alaplılı hüseyin bey değil.peki kim öyleyse, birincisi belediyeye o uyuşuk personeli dolduranlar,2cisi Alaplılı Hüseyin beye B.meclis listesini yapıp eline tutuşturanlar dır. ne yapsın garibim



 



Sekan Kandemir Kdz.Ereğli belediyesine yeni yerine taşındından beri iki kes gittim en son bir hafta önce geldim o yüyen merdivenden çıkarken şöyle personele göz attım,hatta bazı odalarda memurlar çalışıyor pozisyonunda kimi dolaşıyor kimi elinde cep telefonunda eylencesinde, yanlarına girdiğinde kaba davranmalar,nerden geldin dercesine bakışlar.düşündümde bu süzlü insanları çokmu aramışlar diye.



 



Sekan Kandemir Başkanlık katına çıktım.ne mümkün geçmek korumaları aşamıyorsunuz.kaldıki bırakın başkanı yardımcılarına ulaşamıyorsunuz. yahu arkadaş başkanlık katı beşinci katta olurmu.niye halktan kopmak için tepeden bakmak için.hiç olmamış sonuçta başkan yardımcılarından bir beye ulaşa bildik kendisi aynı zamanda mmeclis üyesi imiş.adam not aldı tel aldı arayacağını söyledi savdı beni yanımda babamla..adam bana 1980 lerin kaymakamlarını anımsattı edası tavrı öyle..



 



Atakan Arın Akbaba Hüseyin uysal belediye başkanlığı sırrını öğrenmek veya yönetmek gibi düşüncesi yoktur.
Editör: TE Bilisim