Murat Uzun’dan önemli açıklamalar…

Ali Uzun’un yeğeni işadamı Murat Uzun, AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği teklifinin nasıl gerçekleştiğini, teklifi nasıl kabul ettiğini anlattı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan’ın genç, yıpranmamış, ranta bulaşmamış bir isim olduğunu, yapılan Belediye Meclis listesinin de yorumlayan AK Parti Zonguldak Belediye Meclis üyesi birinci sıra adayı Murat Uzun, Meclis listesinde bulunan hiç kimsenin rantı düşünmediğini söyledi.

İşte Murat Uzun’un açıklaması;

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, beni arayarak Zonguldak’ta bildiğini söylemekten, fikrini söylemekten çekinmeyen sivri dilli insanlardan birisin. Gel Belediye Meclis listesinde ol yada1 Nisan’dan sonra konuşma” dedi.

O sözlerin ardından telefonu kapattım, ortağımı aradım. Belediye Meclis listesinde kendini düşünen, rantı düşünen tek bir arkadaşımız yok.

Belediye Başkan adayımız 39 yaşında gencecik, heyecanlı, dinamik, Zonguldak’a hizmet etmek isteyen pırıl pırıl bir insan. Ranta bulaşmamış, iş hayatında başarılar elde etmiş, çalıştığı kurumu Türkiye’ye de önemli bir noktaya taşımış, kimsenin adamı olmamış bir insan bana gel abi birlikte yol yürüyelim diyorsa, beni bilirler ben kimsenin kayığına binmem. Ömer kardeşimin gayretlerini biliyorum. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un gayretlerini, mücadelesini, dürüstlüğünü biliyorum.

Tarihi bir dönem başlamıştır, tarihi bir dönem yaşatacağız. Biz kentsel dönüşümü yaşayacağız. Eğer halkımız iradesini bizden yana koyarsa kaybolan umutların nasıl yeşerdiğini, karşı karşıya kaldığımız tehlikeler, yok oluş nasıl varoluşa döner, böyle bir heyecanı Zonguldak’a nasıl yaşatacağımızı görecektir.” dedi.

Editör: TE Bilisim