Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Basın bayramı nedeniyle gazetecilerle yaptığı kahvaltıda sorulara yanıt verdi.



Zonguldak eski Valisi Ali Kaban'ın değiştirdiği logonun Zonguldak'a yakışmadığını, Zonguldak'ı anlatmadığını söyleyen gazeteciler, bu konuda bir çalışma olup olmayacağını sordu.



Logonun aciliyeti yok...



Logo çalışmasının acil olmadığını belirten Vali Çınar, " Hassas bir soru soruldu. Ali Kaban benim Kaymakamlıktan dönem arkadaşım. Bir takım çalışmalarda çok güzel işler yaptığını da gördüm. Turizm ve diğer alanlarda bir çok alana dokunduğunu gördüm. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Onun başlattığı bir takım projeler elbette ki devam edecektir. Logoya baktım, şahsen logo konusunda durumu bekletmeye aldım. Kelebek neyi ne kadar ifade eder. Ama Zonguldak için neyi ifade eder. Bazı insanlar bunun çok güzel olduğunu söylüyor, bazıları da kötü şeyler ifade ettiğini söylüyor. Şu an bende bir fikir oluşmadı. Şu an bir aciliyeti yok. Ama değerlendireceğiz" dedi.



 



Zonguldak'a hizmet etmek bir şereftir



Türkiye'de yeni bir Devlet anlayışının yerleştiğini ifade eden Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, "Yeni devlet anlayışı daha çağa uygun ve gelişiyor. Geçmişte ne kadar vatandaşa yukardan bakarsak o kadar otorite kurduğumuzu düşünürdük. Vatandaşın işini ne kadar geciktirirsek o kadar saygı gördüğümüzü düşürdük. Otoriterinin saygı çerçevesinde olduğunu gördük. Bu anlamda Zonguldak'a Zonguldaklılara hizmet etmek bir şereftir." dedi.



 



Belediye ile birlikte çalışacağız...



İlk iadeyi ziyareti Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e gerçekleştiren Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'a o ziyarette ne görüşüldüğünü soran gazetecilere yanıt veren Vali Çınar, "Şehrin Valisi, Şehrin Belediye Başkanı şehirlerin en önemli kurumlarıdır. Hep birlikte çalışacağız, birbirimize destek olacağız tabi" dedi.



 



Zonguldakspor'a katkı vereceğiz...



Zonguldakspor'a da katkı vereceğini ifade eden Vali Çınar, "Neticede spor gençlik için önemli. Zonguldakspor'un başarısı  için kendi adımıza düşen her şeyi yapacağız" dedi.
Editör: TE Bilisim