Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak ve ilçelerin ekonomik durumu ve potansiyelini, özel sektör yatırımları ile istihdam olanaklarını değerlendirmek amacıyla Zonguldak genelinde düzenlenen ekonomik toplantılar kapsamında Devrek ve Kilimli ilçesin de iş insanları ile bir araya geldi.

Vali Erdoğan Bektaş, Devrek ekonomi toplantısında ilçe kaymakamı Ümit Aaltay’ın, Kilimli Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan’ ın açılış konuşmalarının ardından yaptığı konuşmada;

İş insanlarımıza öncelikle toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür ederek,’’ ilimiz ekonomisinin gelişmesi ve kalkınması amacıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bu tür toplantılarda ilimiz ve ilçelerimizde iş yapan, ticaret yapan esnafımızı, sanayicimizi bir araya getirerek sohbet etme imkânı buluyor siz iş insanlarımızın varsa sıkıntılarını, beklentilerini, projelerini, önerilerini dinlemek istiyoruz’’ dedi. Vali BEKTAŞ ayrıca, belirli sektör temsilcilerimizle, esnaflarımızla, iş insanlarımızla, onların oluşturduğu meslek kuruluşlarıyla bu tür istişare toplantılarının yapılmasına devam edileceğini belirtti.

Vali Bektaş konuşmasının ardından iş insanlarımızla tek tek sohbet ederek çalışmaları konusunda bilgi aldı. İş insanlarımızdan gelen talep, görüş ve önerileri dinledi.

Editör: TE Bilisim