Çaycuma'da iki yıldır düzenlenen ve büyük ilgi gören Farmers' Fair - Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarının üçüncüsü bugün itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açtı.  

Törene, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı yöneticileri, Sektör temsilcileri, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KANTARCI, HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Açılış töreni öncesinde konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Fuarların ne derecede önemli olduğunu anlatmaya gerek yok, ama şuan öyle güzel noktaya geldik ki, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum ”dedi

VALİ ÇINAR, KIZ VERMİYORLAR

Vali Ahmet Çınar ise yaptığı konuşmada, “Temel problem köyde ben işimi yapacağım diyene kız vermiyorlar, biz bunu aşmamız lazım çağ bunu aştı, şehrimizde 380 köy var. Tarıma geri dönüş ve insanların toprakla buluşturulması en önemli görevlerimiz den biri”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ahmet Çınar, Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve protokol ile birlikle Farmers' Fair - Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarının açılışını gerçekleştirdiler.  Yapılan açılışın ardından protokol ve ziyaretçiler fuarı gezdiler. 

Farmers' Fair - Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarının  amacı ise, Sektör temsilcileri, kamu kurumları ve ilgili diğer tüm paydaşları bir araya getiren bir platform olma özelliğine sahip olan fuarın önceki yıllarda olduğu gibi bölgeye canlılık kazandırması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim