14-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Gençler Futsal Türkiye Şampiyonası Zonguldak Site Spor Salonu’nda devam ediyor.

Genç Erkekler ve Genç Kızlar şampiyonasına toplamda 16 takım katıldığı şampiyonada Zonguldak valisi Ahmet Çınar, 16 takıma Zonguldak’a hoş geldiniz demek için Polis evinde bir gece düzenledi. Gecede 16 takımın oyuncuları, hocaları ve yönetimi bir araya gelerek önce yemek yediler ardından ise gönüllerince eğlendiler. Gece sonrasında ise 16 takıma Vali Ahmet Çınar’ın hazırlattığı Zonguldak sembolü olan madenci heykeli taktım edildi. Vali Ahmet Çınar’ın düzenlediği geceye bir işi çıkması nedeniyle katılamazken, Çınar’ın yerine vali yardımcısı Nevzat Daştan katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Vali Yardımcısı Nevzat Daştan,ise  Gençler Türkiye Futsal Şampiyonasına Zonguldak olarak ev sahipliği yapıyoruz. Sayın Valimizin ev sahipliğini yaptığı bu gecede ise her takım a Şehrimizin sembolü olan madenci heykeli hediye ettik”dedi.

   

 

Editör: TE Bilisim