Vali Erdoğan Bektaş Protokol selamlaşmasının ardından basın toplantısı düzenledi.Basın toplantısında tek tek basın mensubu kişiler ile tanışan Vali Bektaş basının sorularını yanıtladı.

Vali Bektaş, şunları söyledi:

"Zonguldak doğumluyum. Biraz sabredeceğiz. Rize’yi benden iyi bilen birisi yok diyordum. 2-3 ay sonra Zonguldak’ı benden daha iyi tanıyan kimse olmayacak diyeceğiz. Babam evlenmeden Zonguldak’a gelmiş. Annemle evlenip onu da getirmiş. Ben ve 2 ablam burada doğduk. Daha sonra annem gurbete dayanamamış ve Zonguldak’tan ayrılmışlar. Ben o zaman 4 yaşındaydım. Üniversite döneminde bir defa geldim, doğduğum yeri görmek istedim. Daha sonra Kastamonu’da görev yaparken buraya geldik."

PROJELER DEVAM EDECEK

Önce öğrenme zamanı. Dağ bayır, gece gündüz demeden öğreneceğiz. Zonguldak içinden 2 vilayet çıkartmış eski ve yeni büyük bir merkez. Bana 2-3 ay müsaade edin öğreneyim, anlayayım. Ahmet Çınar benim tanıdığım sevdiğim kardeşim ve iyi bir arkadaşım. Kendisini seviyorum. Bizden önce Ahmet Çınar ve diğer valilerimizin projelerinin arkasında olacağız. Yıka yıka gidilmez, ekleye ekleye gidilir."

“Önce öğrenme zamanı. Dağ bayır, gece gündüz demeden öğreneceğiz. Zonguldak içinden 2 vilayet çıkartmış eski ve yeni büyük bir merkez. Bana 2-3 ay müsade edin öğreneyim, anlayayım” dedi.

Editör: TE Bilisim