Zonguldak’ın yeni Valisi Mustafa Tutulmaz, eski Zonguldak Valilileri Ahmet Çınar ve Erdoğan Bektaş’ın projeleri hakkında konuştu. Tutulmaz, Benden önceki Zonguldak’a hizmet etmiş valilere teşekkür ediyorum. Hepsinin projeleri benim projemdir ifadelerine yer verdi. 

Tutulmaz: İlimizi gezeceğiz neler yapabileceğimize bakacağız, bugüne kadar yapılan projelerin takipçisi olacağız. Her proje için emek harcamıştır. Ben bizleri buraya görevlendiren Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Beraber çalışacağım çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Biz kamu görevlisiyiz. Bugüne kadar bir çok yerde hizmet ettik. Düşüncem şudur demek ki bundan sonra hizmet edeceğim yer Zonguldak’tır. Zonguldak hizmet edilecek önemli şehirlerimizden biridir.

 Benden önceki Zonguldak’a hizmet etmiş valilere teşekkür ediyorum. Hepsinin projeleri benim projemdir. Hepsi benim arkadaşım, bana kıyaslatmayın. Bugüne kadarki çalıştığım tüm makam mevkide ki tecrübemi Zonguldak’ta kullanmaya çalışacağım’’dedi.  

Editör: TE Bilisim