Zonguldak Kömürspor takım kaptanı Mert Caymaz ateş püskürdü



“ VATAN HAİNİ OLDUK”



Zonguldak Kömürspor takım kaptanı Mert Caymaz, 4-3 kaybedilen Fethiyespor maçı sonrasında Zonguldak halkından özür diliyoruz derken, maç sattı diyenlere de ateş püskürdü“ Öncelikle dün oynadığımız maçta aldığımız utanç verici sonuç için takım kaptanı olarak bütün Zonguldak halkından özür diliyorum. Ve seviyeli yapılan bütün eleştirilere saygı duyuyorum. Son 15 dakikada 4 gol yemenin hiç bir savunulacak bahanesi yoktur.



Oyuncu performansı, taktiksel hatalar, konsantrasyon eksikliği bunun gibi birçok hatanın birleşmesi bu sonucu ortaya çıkarmıştır. Ancak yapılan diğer iğrenç yorumlar ve takıma edilen küfürleri kabul etmemiz mümkün değildir. Bütün hepimiz bu sene yola çıkarken daha ilk senemiz ligi tanıyalım tecrübe kazanalım bu yıl ligde kalalım demedik mi? ama biz takım içinde kendi aramızda neden olmasın deyip son 3 haftaya kadar Playoff için sonuna kadar mücadele ettik. İyisiyle kötüsüyle. Yeri geldi sonuncuya da puan kaybettik ama yeri geldi üst sıralardaki bütün takımlara da kök söktürdük.1-0 dan 2-0dan maçta çevirdik kahraman olduk. 3-0 dan maçta kaybettik vatan haini olduk. Âmâ işte tecrübe kazanalım derken tamda bunu söyledik aslında. Hep iyi sonuçla olmuyor bu tecrübe denilen şey. beni çoğunuz tanır Zonguldak ta. Beni satın alacak bir paranın daha icat edilmediğini beni tanıyanlar çok iyi bilir.



Bunları söylemem bile çok saçma aslında ama madem bu oyuncular, bu yönetim, bu hoca parayla satın alınabiliyorlar bunlar 3 senede maç satarak mı bu takımı amatörden 2.lige çıkardılar?? İnsan kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş. Demek ki bu iğrenç yorumları yazanlar zamanında çok şeylerini sattı ki bizi de kendileri gibi sanıyorlar.Biz bu sene yeri geldi 200 kişiye oynadık kendi sahamızda neredeydi bu akbabalar?? sadece kötü sonuçta meydana çıkıyor leşçiler. Taraftarlığın en büyüğü zor gününde takıma sahip çıkmaktır ve bunun içinde bizi içerde, dışarda yalnız bırakmayan yazılanlara baktığımda da yine takıma sahip çıkan abilerimi, kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum.İftira atmak, karalamak çok basit. Bu takım hepimizin ona sahip çıkalım ”dedi.
Editör: TE Bilisim