Vali Mustafa Tutulmaz, jandarma ve emniyet ekiplerinin vatandaşın huzur içerisinde yaşaması için her türlü tedbiri aldığını ifade etti.

Tutulmaz, "Emniyet ve asayişle ilgili vatnadaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması için her türlü tedbirler alındı. İyilik anlamında her alanda ilk ondayız. Kolluk birimlerimizi tebrik ediyorum. İçişleri Bakanlığı'nın öncelediği yaya önceliği kırmızı çizgimiz, en iyi narkotik polisi anne, KADES, UYUMA gibi projelerdeki çalışmalarımız devam etti. Afetlerle ilgili son yıllarda önemli afetlere maruz kaldık. İlimiz bu dönemi biraz az hasarla geçirmekle birlikte heyelanlar çok oldu. Bunun için daha çok gayret ve dikkatli olmamız gerekiyor. Afetlerde riski azaltma planı faaliyete geçti. Afetlerde farkındalık eğitimleri yapıldı. Bu eğitimlerle de Türkiye'de ilk 10 il içerisine geçtik. AFAD Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının geçen günlerde açıklama yaparak kamuoyunun dikkateni çektiği okulun akıbetine ilişkin açıklama yapan Tutulmaz, "Tepebaşı'ndaki okulun ne şekilde değerlendirilmesiyle ilgili önümüzdeki bir iki ay içerisinde bakanımız gelecek. Milli Eğitim olarak çalışmlarımızı yapıyoruz. Okulun hangi amaçla ne şekilde hizmet vereceği bakanımız tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. Konunun bilincindeyiz, farkındayız" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim