Zonguldak İl Milli Eğitim Eski V. Müdürü Murat Kapıcı, Bursa iline kendisinin tayin istediğini, kendisi hakkında çıkan haberlerin eksik ve taraflı olduğunu söyledi.

Hakkında çıkan iddialara twitter hesabından cevap veren Kapıcı, Zonguldak ile ilgili “Kalemşörlerin yönettiği küçük şehir, bu safralardan kurtulmaz ise geleceği karanlık. Kendinize sordunuz mu hiç, diğer şehirler büyürken biz neden küçülüyoruz diye. Vekalet döneminde odama gelip istediğini verseydim bu yazılar yazılır mıydı?” tiwit attı.

Kapıcı, sosyal medya hesabında iddialara yanıt verirken, “Vekalet döneminde odama gelip istediğini verseydim bu yazılar yazılır mıydı? Değerli dostlar yalan haber ve iftira atma konusunda sınır tanımayan yerel bir gazete yalan haberlerine devam etmektedir” dedi.

İşte o tiwitler;

Türk bayrağının dalgalandığı heryerde öğretmen olarak görev yaparım.

Kaldı ki ben bir öğretmenim bunu heryerde gururla söyledim, öğretmen olarak çalışmaktan onur duyarım.

Kalemşörlerin yönettiği küçük şehir, bu safralardan kurtulmaz ise geleceği karanlık. Kendinize sordunuz mu hiç, diğer şehirler büyürken biz neden küçülüyoruz diye...

Biz kurumumuza sahip çıktık dışarıdan kimseye müdahale ettirmedik. Bizim dışımızda kimseye müdahale ettirmedik, böyle biline...

Değerli dostlar biz Zonguldak'ı değiştiremedik evet bu doğru ama Zonguldak'ta bizi değiştiremedi.

İçeriden bilgi aldığı karakteri bozuk onur ve haysiyetten uzak şahsiyetsiz ve kurumuna ihanet eden kişilerle iş tuttuğunu bilmeyen yok.

Vekalet dönemimde odama gelip istediğini verseydim bu yazılar yazılır mıydı?

Benimle ilgili her haberinde olduğu gibi bu haberi de eksik ve tarafgirdir.

Bursa iline kendi isteğimle tayin istedin ve tayinim Bursa iline araştırmacı olarak çıkmış olup bu ilde göreve başladım.

Değerli dostlar yalan haber ve iftira atma konusunda sınır tanımayan yerel bir gazete yalan haberlerine devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim