AK Partili Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "FETÖ" terör örgütüdür demeyen, Kaçak Su dosyası savcılığa verilen TSO Başkanı Ertan Civak için imar tadilatı yaptır mı?



Kişilere göre yapılan imar tadilatları kentlerde çarpık yapılaşmalara neden olurken, Belediye Başkanlarının bu ayıbı imar tadilatını yaptığı kişilerden aldıkları "hibe"lerle örtmeye çalışması "Minareyi çalan kılıfını uyduruyor" yorumlarına neden oluyor.



 



Ertan Civak da "FETÖ vatan hainidir" demedi



Darbenin ilk gününden itibaren "FETÖ haindir, terör örgütüdür. Bu darbeyi FETÖ gerçekleştirmiştir" demeyen, Devrek halkına FETÖ'nün başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a darbe yaptığını anlatmayan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin "FETÖ Terör örgütüdür" demeyen kişilere sahip çıkması ise dikkat çekiyor.



 



Kaçak Su'yu savcılıkta olana Mustafa Semerci sahip çıkıyor!



Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin, Fabrikasında kaçak yapılar başta olmak üzere çevre verdiği zararlarla gündeme gelen, hazine arazilerini usulsüz olarak üzerine geçirdiği iddia edilen ve kaçak su kullandığı gerekçesi ile Cumhuriyet Savcılığı'na verilen Cilas Kauçuk Fabrikası sahiplerinden Ertan Civak'a sahip çıkmasına anlam verilemiyor!...
Editör: TE Bilisim