Gelecek Partisi Genel Merkezi Zonguldak İl Başkanı olarak Mustafa Kutaryer’i yetkilendirdi.

Parti üyeleriyle yaşadığı sorunlar nedeniyle istifası istenen Hikmet Aydın’ın ardından İl Başkanlığı değişikliğine giden Gelecek Partisi Genel Merkezi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kutayer’i yetkilendirerek partiyi toparlama görevi verdi.

Süreçle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Kutayer, “Zonguldak Gelecek Partisi olarak 24/12/2020 tarihinde Genel başkanımız Profesör Dr Ahmet DAVUTOĞLU nun öngörüsüyle ve Genel başkan yardımcısı aynı zamanda Teşkilat başkanımız Dr Selim TEMURCİ  nin yetkilendirmesiyle Zonguldak il başkanı olarak göreve başladık.İlk yönetim kurulu toplantısını 28 Aralık günü gerçeklestirdik. Hak,hukuk,adalet parolasıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda yönetim kurulumuz la tanışarak ,fikir alışverişinde bulunduk. Siyasette çalışma esasları ve görev paylaşımları hakkında görüş sağladık ve yönetim kurulumuz da görevli arkadaşlarımızla birlik beraberlik kararı aldık.  Hikmet Aydın ile başladığımız siyaset hayatımızda inişler çıkışlar yaşadık öncelikle bu ekibe sağladığı  katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederim. Siyaset hayatında bayrak değişimleri gayet doğal bir durumdur .Şu an bayrak değişimi yaşanmış ve hareket zamanı il başkanı ve yönetim kurulu  olarak bizde dir..Bu bayrağı teslim aldık ,daha ilerilere taşıyarak bizden sonrakilere daha iyi yerlerde teslim etmek istiyoruz.         

Partimiz  12 Aralık 2019 da doğdu ve 1 yaşını bitirdi...Yeni doğan ve yaşını dolduran bir bebek gibi ayağa kalkarken sağa ,sola sallanacağız ,dengemizi kaybedeceğiz  hatta düşeceğiz ama  yeni yönetimimiz ile alacağımız yeni kararlarla çizeceğimiz yol haritamızla ayağa kalkacak ve hızlı bir şekilde adımlar atacağız..Her bitiş yeni bir başlangıçtır.Bir önceki bitişten aldığımız tecrübe ile eksik olan alanlarda yenilikler yaparak  yetersiz kaldığımız  konularda daha temkinli ve tecrübeli hareket edeceğiz.Biz güçlü birbirine bağlı ve koordine çalışan bir ekibiz yeni katılımlarla daha da güçlü olacağız ve şehrimize hizmet etme yolunda başarılı bir siyasetle halkımızla ve basınımızla yan yana olacağız..

Zaman çalışma zamanı birlik olma , inandığın  yolda yürüme zamanıdır..Gelecek partisi Zonguldak il başkanlığına beni layık gören genel başkanımız profesör Dr Ahmet Davutoğlu'na  Genel Merkez başkanlarıma ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilisim