Kozlu belediye başkanı Kerim Yılmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış ile BEÜ Hastanesi Yeni Doğan Servisini ziyaret etti .

Belediye Başkanı ‘’Hoşgeldin Bebek’’ ve İçerisinde Kuran-ı Kerim Olan çantaları yeni bebek sahibi olan anne ve babalara hediye etti.

Başkan Yılmaz  Yaptığı konuşmada; "Allah bebeklerinizi uzun ömürlü sağlıklı Peygamberimize Ümmet  anasına babasına Vatanına Milletine hayırlı bir evlat yetiştirmeyi size nasip etsin. Yeni yılın ilk gününde sizlerle birlikte olarak  özel olarak hazırlattığım Hoşgeldin Bebek Çantalarını ve Kuran-ı Kerimi size hediye etmek istedim. Bebeklerinizi sağlıklı mutlu huzurlu günlerde büyütmenizi temenni eder yeni yılınızı tebrik ederim.''dedi.

Ziyaret sırasında üçüz bebek sahibi olan aileyi ziyaret eden başkan Yılmaz  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk tavsiyesini hatırlatarak "1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim" sözünü hatırlatarak sizleri tebrik ediyorum. dedi.

Aile başkan Yılmaz’a Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederek Çikolata ikram etti. Üçüzlerle birlikte dört çocuk sahibi olduklarını belirtti.

Başkan Yılmaz BEÜ Hastanesi doktor hemşire ve  personeline de ilgi alakaları ve güler yüzlü hizmetleri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim