Zonguldak merkez ilçedeki trafik ve hatalı parklar her geçen gün vatandaşı çileden çıkarırken, Belediye Meclis üyesi olduktan sonra imtiyaz sahibi olanlar dükkanlarının önündeki otoparkları iyiden iyiye abarttı.

Belediye Başkanı Secaattin Gonca döneminde yapılan Müftülük rampasını kısaltan MTA’nın önünden geçen yol daha sonra lavuar alanından yapılan geçiş ile trafiğin bu bölgede yoğunluk kazanmasına neden oldu.

Şehir meydanını dolaşmadan lavuar ara yolu ile sahil yoluna giden Soğuksu yolu yapılan iki sıra otoparklarla adeta eziyete dönüştü.

Belediye Meclis Üyesi olmak için CHP’den AK Parti’ye geçen Müteahhit Bünyamin Babaiban’ın inşaat malzemeleri dükkanın da bulunduğu yol üzerinde AK Parti etiketini kullanarak çift sıra otopark yapması vatandaşı çileden çıkardı.

Dükkanının önüne müşteri aracının girebilmesi için trafik dubaları yerleştiren Babaiban, dubaların arka ve önlerine de şahsi araçlarını park ederken, çift sıra otoparkların yapılmasına da neden oluyor.

Belediye Meclis Üyesi olduktan sonra ticari hacmi yükselen Bünyamin Babaiban, dükkan müşterisine trafik konforu sağlamak amacıyla milletin yolunu işgal etmesi vatandaşın tepkisine neden olurken, “Yol Babaiban’ın malı sanki” dedirtti.

Editör: TE Bilisim