Alman havayolu şirketi Germania Havayolları Düsseldorf-Zonguldak seferlerinde yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor.



Biletler pahalı, hizmetler aksıyor.



DÜSSELDORF / ZONGULDAK -Germania Havayolları, Boeing B737-700 tipi uçağı ve 118 yolcusu ile Zonguldak-Düsseldorf uçuşlarında sorunlar bir türlü bitmiyor. 2009 yılında uluslararası uçuşlara açılan Zonguldak Havaalanı'nda yaşanan sorunlar yurt dışından uçan yolcuları çileden çıkarıyor.



Her yıl yaşanan sorunlar bir türlü çözülemezken, ZONHAV yetkilerin sorunlar karşısında sessizliği devam ediyor. Zonguldak yerine, Ankara'ya uçurdular Yolcular uçak biletlerinin pahalılığından şikayetçi olurken, yer hizmetlerinin de sürekli aksadığını belirtiyorlar.



ZONHAV sessiz!...



ZONHAV yetkilileri sorunların çözümü noktasında çaresiz kalırken, yaşanan sorunlardan dolayı her yıl yolcu sayısında da düşüş yaşanıyor. Bölge halkı havaalanı desteklemesine rağmen, bu sorunların çözülememesi bölge halkını çileden çıkarıyor.



 



Her yıl sorun yaşıyoruz, artık yeter!



Bölgedeki siyasiler de sorunların çözümünde etkisiz kalırken, THY'de havaalanın yetersizliği ile ilgili rapor sunmuştu. Yolculardan Tuba Akdoğan uçuşlarda yaşadığı sorunu şu şekilde dile getirdi; '' Dün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Dün yine bir Zonguldak uçusunda sorun üstüne sorun yaşandı. Dün bir sürü yolcuların fazlalık olan yükü kabul edildi el bagajları olmadığından valizdeki 4 kiloyu veya 3 kiloyu kabul ettiler sıra bize geldiğinde 2 kilonun tantanasını ettiler yine sesini çıkarmazdım ama yolcu olan annem tekerlekli sandalyede gitti eline el bagaji yapmadık taşıyamaz peşinde diye ve bizi azarlayarak parasını ödememizi söylediler hoş sorun para değil bize yapılan muamele. Önümüzdekilerin fazlalık kiloları kabul edilerek bizleri azarlamaları hiç hoş değildi Germania uçak şirketinde nedense her yıl bir sorun yasanıyor artık yeter. Bu olayın üstüne birde uçak Zonguldak'a iniş yapamayıp Ankara'ya iniş yapıyor yolcular perişan halde evlerine ulaştı bu havaalanı herkes rahat evlerine ulaşması için yapılıyor. Bir dünya uçus biletine para veriliyor böyle olacaksa neden direk Ankara'ya bilet kesmiyorlar? Biz yolcular için bu haberleri yayınlayalım ben Germania şirketine şikayette bulundum bile umarım benim gibi bir suru insan vardır bunu yapan sessiz kalmamak için sizden bunu haber yapmanızı rica ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim