Çaydamar Mahallesi İnci Sokak Kayabaşı’na giden yolda üç kişi düşerek yaralandı, hamile bir kadın ise BEÜ TIP Fakültesinde tedavi altına alındı.

Zonguldak Çaydamar Mahallesi İnci Sokakta, Zonguldak Belediye Personeli olduğu iddia edilen bir kişinin evine yol getirmek amacıyla yaptığı çalışma nedeniyle yola düşen hafriyatlar iki kişinin düşerek yaralanmasına, hamile bir kadının ise düşme neticesinde BEÜ TIP Fakültesi hastanesine kaldırılmasına neden oldu.

WhatsApp ihbar hattından gazetemize ulaşan bilgilere göre, Zonguldak Belediye Personeli olan bir kişi evine yol getirmek amacıyla yaptığı çalışma nedeniyle yola hafriyat düşmesine neden oldu. Yaşlı bir kadın evine gitmek istediği sıradan buradaki hafriyatlar nedeniyle düşerek yaralandı. İnsanların düşerek yaralandığı yolda bu günde 7 aylık hamile genç bir bayanın düştüğü ve geçirdiği kaza nedeniyle BEÜ TIP Fakültesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

20 Yıldır Zonguldak Belediyesinden 13 hanenin yararlanabileceği yol istediklerini ancak başaramadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, Zonguldak Belediye personelinin, belediye imkanlarını kullanarak yol yaptığını ileri sürdüler.


Editör: TE Bilisim