TFF 2. Ligde Temsilcimiz Zonguldakspor’un grubunda yer olan Şanlıurfaspor çok zor günler geçiriyor.



Şanlı Urfaspor yönetimi Transfer yasağının kalkması için acil ihtiyaç olan 3 900 000 (üç milyon dokuzyüzbin  TL) Paranın bulunması için gerekli çalışmalara başlatırken, STK temsilcileri ise transfer yasağının kalkması için gerekli desteği vereceğinin sözünü verdiler.



Zor günler geçiren Şanlıurfaspor'a Sivil Toplum Kuruluşlarından tam destek geldi. Şanlıurfaspor Kulübü tesislerinden Başkan Emin Yetimi ziyaret eden STK temsilcileri Urfaspor'un Transfer yasağının kalkması için acil ihtiyaç olan 3.900. 000 (üç milyon dokuzyüzbin tl.) Paranın tedariki için ve sonrasında takımın, birinci lige çıkması için birlikte hareket etme kararı alındı.



Kendilerine verdikleri anlamlı ziyaretten dolayı STK temsilcilerine teşekkür eden Urfaspor Kulüp başkanı Emin Yetim, "Urfaspor bu memleketin takımıdır. hep beraber hak ettiği yeri çıkması için çalışmalıyız. şu an hedefimiz 1. lig ama hedefimiz süper ligdir. STK temsilcilerimizin bu anlamlı desteği bizi ziyadesiyle motive etti. Kendilerine teşekkür ederim" dedi.



Toplantının çok verimli geçtiğini söyleyen Sivil Toplumu İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şanlıurfa STK temsilcileri, ŞANLIURFASPOR yönetimimizle , ŞANLIURFASPOR tesislerinde bir araya gelerek, takımın son durumunu masaya yatırdık.



Durum pek iç açıcı değil. Takım mali sıkıntılar çekmekte, transfer yasağını almış durumda. Transfer yasağının kalkması için acil ihtiyaç olan 3 900 000 (üç milyon dokuzyüzbin tl.) Paranın tedariki için ve sonrasında takımın, birinci lige çıkması için birlikte hareket etme kararına vardık."



Bilindiği gibi Şanlıurfaspor 4 Milyona yaklaşan borcu nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından transfer yasağı konuldu. Yasağın kalkması için bu borcun ödenmesi gerekmektedir.



 
Editör: TE Bilisim