MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, beraberinde İl Başkanı Varol Demirkose, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve parti üyeleri ile birlikte seçim ziyaretlerine hafta sonu olmasına rağmen devam etti.  Ayan, seçim ziyaretleri kapsamında Emekliler Derneğini ve Zonguldak Türk Ocağı  Başkanı Özcan Gedikli’yi ziyaret etti. Ayan, ardından Pazar yerine giderek esnafları ziyaret etti. 

67’de 67 proje ile yola çıktığını ve Zonguldak’ı değiştirmek istediğini ifade eden Ayan, “Artık Zonguldak’ın kaderi değişmeli. Bu konuda da ciddi bir çalışmalar yaptık. 67’ye 67 ismini verdiğimiz bir projemiz var. Bunların tabi ki uygulanabilmesi ve yapılması konusunda arkadaşlarımız çalışmalarını yürütüyorlar. Bununla ilgili de 10 bin kitapçığı vatandaşlarımıza, esnaflarımıza ve kamu kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına da dağıtılarak işin ciddiyeti konusunda bir hazırlık aşamasındayız.

Biz bu projelerimizi uygulayabilmemiz için seçim almakla ilgili bir problemimiz yok. Seçimi alacağımız aşıkar. Fakat % 50 gibi bir destek istiyoruz. Sebebi de şu bu projelere hayata geçtiği dönemde bunun arkasında bir halk desteğinin, dernek desteğinin, sivil toplum kuruluşlarının desteği de lazım. Bu yüzden hedefimizi de & 50 + 1 koyduk. Biz % 51 gibi oranla seçildiğimiz taktirde bu projelerin tamamın uygulanması ve hayata geçmesi daha da mümkün olacak.  Yaşadığımız şehir bizlere yakışmıyor. Artık Zonguldak bir şehir olmaktan çıktı, sahipsiz, başı boş, kontrolsüz, yönetim zafiyeti olan bir şehir haline geldi.  Bunların artık dur demenin zamanı geldi ve artık Zonguldak 67 proje ile güzel bir şehir yapmak istiyoruz. Bunun içinde sizlerin partim ve şahsıma destek istiyorum ”dedi. 

Editör: TE Bilisim