Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Dr. Atınç Kayınova, bu gün sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi’ne gelerek Belediye Başkanı Selim Alan’a ‘kişilik testi yaptıralım’ çağrısını yeniledi.

Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’ın Atınç Kayınova’ya psikolojik sorunları olduğuna yönelik küçük düşürcü sözlerinin ardından dün Kayınova, “Yarın psikiyatri polikliniği önünde bekliyorum, kişilik testi yaptıralım” sözleri üzerine bu gün hastaneye giderek çağrısını yenilerken, “Zonguldak senden çok kısa sürede kurtulacak” dedi.

Selim Alan’a kişilik testi yapılsın!

Kayınova burada yaptığı açıklamada, “O oyunun karşılığında madem öyle hadi psikiyatriye gidelim dedim. Devletin hastanesi baksınlar kişilik testi yapsınlar. Narsist kişilik bozukluğu var mı yok mu diye. Başkan olduğundan beri dünya kendi etrafında dönüyor zannediyorsun ya, senin egonu ölçsünler. Zonguldak’ı yönetemeyeceğin çok açık da yönetebilir misin yönetemez misin baksınlar. O arada bana da hangi testi istiyorsan yapalım ben açığım dedim. Ben Atatürk Devlet Hastanesi’ne geldim Sayın Selim Alan yok."

Kimyan bozulmuş!

Bir yıl sonra Selim Alan’ı Atalya’ya göndereceklerini belirten Kayınova, “Atınç Kayınova ile uğraşacağına Zonguldak’ın sorunları ile uğraş, otobüs sorunu ile uğraş. Suya yaptığın 63 milyon TL’yi vatandaşa anlatmakla ilgilen, altyapı ile ilgilen. Parti mi değiştireceksin. TUİK’e göre enflasyon yüzde 85 sana göre 400-500. Hayırdır partin senin kimyanı mı bozdu. Atınç Kayınova’ya yönelik itibar cellatlığını inkar etmemiş aksine itiraf etmişsin. Zonguldak senden çok kısa sürede kurtulacak. Bu şehirde namussuzlara şerefsizlere karşı mücadelede Atınç Kayınova şu anda lider. Ben psikiyatriye çıkıyorum geliyorsan gel. Gelmiyorsan canın sağ olsun. Nasılsa bir yıl sonra bu şehirde yoksun. Seni Antalya’nın güzel ilçesinin güzel köyüne yollayacağız. Yolun açık olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim