Zonguldak’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte 17 Belde Belediyesinin kapatılacak olmasına duyarsız kalan AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Grup Başkanı Abdullah Karagüzel, partiyi organize ettiği isimlerden biri olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın Genel Merkez tarafından istenen istifasına engel olmak için çırpınması şaşkınlığa neden oluyor.



Kişisel hırslar ön planda…



Her geçen gün küçülen Zonguldak’ın, 17 Beldesinin İlçe yapılmaması durumunda kapatılacak olmasına göz yuman bazı AK Partililer, Genel Merkez tarafından istifası istenen Metin Karaduman için Ankara’yı ayağa kaldırmaları siyaseti kişisel hırs ve kendi istikballeri için yaptıklarını ortaya koyuyor.



Beldelerinin kapanmaması adına bu gün Ankara’da yapılan toplantıda İlçe olma taleplerini bir kez daha gündeme getiren Belediye Başkanları mücadele ederken, Metin Karaduman AK Parti koltuğunu kaptırmamak için organizasyonlar düzenliyor.



Zonguldak siyaseti değil, kişi siyaseti yapılıyor…



17 Belde Belediyesinin kapanmasına sessiz kalan, İlçe olmak isteyen Beldelere sahip çıkmayan, Zonguldak’ın en önemli sorunları karşısında oturdukları koltuklardan kalkmayan bazı STK Başkanlarının, Zonguldak siyaseti yerine kişi siyaseti yapması tepkilere neden oluyor.



 
Editör: TE Bilisim