Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz daveti ile AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ve CHP Milletvekilleri Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek ilçede yapılması planlanan Cami projesinin konuşulması Zonguldak tarihinde bir ilk olarak yer aldı.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, bu gün yapılan ziyareti değerlendirirken, Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür etti.

Demirtaş, “Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın daveti ve başkanlığında Ereğli’ye yapılması düşünülen cami projesiyle ilgili olarak AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz, Ereğli Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu ve siyasi parti ilçe başkanları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ev sahipliğinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nde bir araya geldik. Bu toplantı Zonguldak tarihi açısından bir ilk olma özelliğini taşıyor. İlk defa Vali başkanlığında iktidarı ve muhalefeti siyasi parti temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi. Son derece yararlı bir toplantı oldu. Umuyor ve diliyorum ki, Zonguldak’ın tüm sorunlarının çözümü için iktidarı ve muhalefeti birlikte bu tür toplantıları yapılmaya devam eder ve ortak akıl ile çözüm üretir ve çözeriz. Bu toplantıyı düzenleyen davet sahibi Zonguldak valimiz Mustafa Tutulmaz’a ve ev sahibi Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a ve toplantıya katılanlara teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Editör: TE Bilisim