Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2018 yılı Teknik Destek kapsamında  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına ( BAKKA) sunulan iki ayrı proje başarılı bulunarak kabul edildi.

Proje Koordinatörlüğü Usul Müdür Vekili Kadir Çelik  tarafından yapılan, Başvuru sahibi Vergi Dairesi Başkanı Refik AKGÜN  olan  ve  Vergi Dairesi Başkanlığınca ilk defa hazırlanan TR81/18/TD/0072 referans numarali Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı Kurumsal kapasitesini Artırıyor ve TR81 /18/TD/0073 Kamu ihale mevzuatı Muhasebe eğitimi adlı  iki ayrı proje basarili olmustur. 

Projelere ilişkin sözleşme imzalama süreçleri ve uygulamaları ileriki günlerde yapılacaktır. 

Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün "Kurumumuz tarafından hazırlanan bu projelerle Başkanlığımız stratejik planlarına uygun eğitimler gerçekleştirilecek, projelerle  mükelleflerimize daha iyi hizmet vererek mükellef memnuniyeti artırılması, kurum  çalışanlarının daha donanımlı olması sağlanması ve Başkanlığımız kurumsal kapasitesinin artırılması amaçlanmıştır. Başkanlığımız mükellef memnuniyeti odaklı ve vergiye gönüllü uyuma katkı sağlanmasına  amacıyla çalışmalara devam edecektir. Bu anlamda projelerimizi destekleyen BAKKA  ya  ve TR81/18/TD/0072 referans numaralı projede proje ortağınız BEÜ Sağlık Bilimleri fakültesi dekanlığına teşekkür ediyorum"  dedi.

Editör: TE Bilisim