Zonguldak Spor Kadın Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Kanat Tan, antrenör Murat Başman ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret etti.

Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Zonguldak Spor Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Kanat Tan, beraberinde antrenörleri Murat Başman ile birlikte ziyaret ettiği GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Alt yapı kurma çalışmalarının devam ettiğini anlatan Tan, Zonguldak’a sportif anlamda katkı sunmak için yola çıktıklarını ifade ederek, “Faaliyetleri anlatmak adına ziyaret ettik. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz. Destek bekliyoruz. Bende Zonguldaklıyım. Eski tribün lideriyim. TTK işçisi çocuğuyum. İnşallah desteklerle çok daha iyi yerlere geliriz.” dedi.

GMİS Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, geçmiş dönemlerde Zonguldak’ta çok önemli sportif başarılara imza atıldığını söyledi. Aynı başarıların tekrar kazanılması anlamında bu tür faaliyetlerin önemine değinen Demir, “İnşallah Zonguldak’ta geçmiş dönemlerde ki başarıları yakalarız. Geçen 40 yıla baktığımızda Zonguldak’ımız da derece yapan gençlerimiz vardı, kulüplerimiz vardı. Zonguldak 1990’lardan sonra biliyorsunuz çöküşe geçti. Bu sportif faaliyetlere de yansıdı. İnşallah sizler, genç kızlarımızla böyle özlediğimiz başarıları yakalarsınız. Çok daha iyi yerlere gelirsiniz. Bu faaliyetlerin kentimize büyük katkı vereceğine inancım tam.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim