TFF 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Zonguldakspor kulüp Başkanı Süleyman Caner, kulübe madde destek amaçlı satışa çıkardığı kombine kart satışlarına aralıksız devam ediyor. 

Kombine biletlerin çıktığı günden buyana, 7’den 70’e herkesin satın aldığı kombine kart  hem Süleyman Caner’in yüzünü güldürdü hem de yönetimin..

Kombine bilet satışları kapsamında Zonguldak Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar 8 adet kombine kart alarak kulübe destekte bulundu. 

CANER, SENDİKALAR HER ZAMAN YANIMIZDA…

Konu hakkında açıklamalarda bulanan Zonguldakspor kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar başta olmak üzere tüm sendika başkanlarımız her zaman takımının ve bizlerin yanındalar. Her türlü kampanyada destek olmaya çalışıyorlar bunun için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

TAKIMIN VE BAŞKANIN YANINDA OLMAMAK İHANETTİR

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ise “Zonguldakspor bizim ortak paydamızdır ve ortak paydamıza da destek noktasında her zaman Memur-Sen olarak takımın ve başkanımızın yanındayız. Çünkü biz şuna inanıyoruz, Zonguldakspor’un büyümesi, Zonguldak’ın büyümesidir. Bir taraftan Süleyman Başkanımız uzun yıllardır verdiği kişisel ve yönetimsel çabaya baktığınız zaman Süleyman başkanın yanında olmamanın Zonguldak ve Zonguldakspor’a ihanet olacağına inanıyoruz ve bundan dolayı kombine haricinde de ne yapılması gerekiyorsa Memur-Sen olarak her zaman Zonguldakspor’un yanında olacağız, Süleyman başkanımızın yanında olacağız” dedi

Editör: TE Bilisim