Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık, mahallelere düzenlediği teşekkür turuna Topçalı Mahallesi ile devam etti.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde bir rekora imza atarak 6. Kez Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Posbıyık’ın eşi, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, her yerel seçim sonrası düzenlediği teşekkür turları kapsamında Topçalı Mahallesi’nde muhtar Hasan Aksoy ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Neriman Posbıyık, Topçalı’nın her zaman Halil Posbıyık’ın yanında durduğunu ve güçlü bir destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

13 Yaşındaki çocuk 4. kattan beton zemine çakıldı... 13 Yaşındaki çocuk 4. kattan beton zemine çakıldı...

Posbıyık; “Sadece seçim dönemlerinde değil, acısında da tatlısında da her zaman sizlerle bir araya geliyoruz. Ereğli halkı, bunu görüyor ve 25 yıldır kendisinin yanında olanı asla unutmuyor. Bu bağımız hiç kopmayacak. Topçalılara teşekkür ediyoruz. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Birlikte el ele, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz” dedi.

Posbıyık’ın mahalle ziyaretine Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Günay ve önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Sibel Yıldız da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi