Engelliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı tarafından dernek binasında kermes düzenlendi.

Kermese, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Türkmen, Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk, Engelliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Çatalağzı Engelliler Derneği Başkanı Özcan Albas, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Engelliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, “Sayın Valime, belediye başkanıma ve bütün kurul müdürlerime teşekkür ediyorum. İnşallah bunda sonrada karşı diyaloglarla engellilerin sorunlarının çözümünde hem belediye başkanımızdan sayın valimizden aldığımız desteklerin devam edeceğinden en ufak bir endişem yok. Tekrar kendinlerine camiam adına teşekkür ediyorum”dedi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ise, “10-16 Mayıs Engelliler haftası kutlu olsun. Engelliler Derneklerimiz başkanlarımız yöneticilerimiz engellilerimiz engellilerin aileleriyle biraya geldik. Onların dertlerini sorunlarını dinledik. Genel olarak bilenen takip edilen dertleri sorunları olabiliyor. Onları dinledik. Bu hafta içerisinde yapılacak etkinlikler çok önemli. Engelli olmak engelli ailesi olmak gerçekten zor. Onların tek bir isteği var. Herkes gibi işine gücüne bakmak. Toplumun görevi hepimizin görevi”diye konuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise her zaman engelliler yanında olduklarını söyleyerek, bütün engellilerin engelliler haftasını kutladı.

İŞKUR Kampüs, öğrencilere eğitim verdi... İŞKUR Kampüs, öğrencilere eğitim verdi...

Ardından protokol üyeleri kermesi gezerek alışveriş yaptı.

Program hayırseverlerin destekleri ile alınan engelli sandalye dağıtımının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi