Kozlu Belediyesi Nikah Salonunda halka açık toplantı düzenleyerek Kozlu Belediyesi’nin mali ve kurumsal durumunu paylaşan Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, başka isimler üzerinden iş ve işlemler yapıldığını, yasadışı yöntemlerle belediye tesislerine yerleşenler olduğunu söyledi.

STK, muhtar ve vatandaşların katıldığı toplantıda durum değerlendirmesi yapan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, “Başka isimler üzerinden iş ve işlemler yaptırıldığını, bu işlerin yasalara uygun olmadığını öğrenseniz şaşırır mısınız mesela? Ya da yasadışı yöntemler ile belediye tesislerine yerleşenler olduğunu duysanız hakkınızın yendiğini düşünmez misiniz? Şimdi daha önceleri de dediğim gibi belediyecilik farklı dinamiklerin ortak paydada birleştirilip kamu yararına hakkın hak sahibine verilmesi gereken bir yapı olduğuna değinmiştim. Ne yazık ki hak hukuk kalmayan bir belediye devir aldık” dedi.

Kozlu'da ücretsiz kartlar iptal edildi... Kozlu'da ücretsiz kartlar iptal edildi...

Hangi dosyaya el atsak elimizde kalıyor!

Çalışan, adaletli ve şeffaf bir belediye bulamadıklarını anlatan Dökmeci, “Hangi dosyaya el atsak bir ucu elimizde kalırken bazı dosyaların içeriğini çözmekte bile zorluklar çekiyoruz. Hal ve durum böyle olunca bize de yıllardır hatalarını kamufle etmeye çalışan bir kurumun hatalarını bir daha yapmasın diye denetlenmesi gerektiği kararına vardık ve Sayıştay denetimi için 19.04.2024 tarihinde istekte bulunduk. Biz de isterdik ki çalışan, adaletli, şeffaf bir belediye yönetimi ile karşılaşmayı ancak pek de öyle bir tablo ile karşı karşıya değiliz.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi