Zonguldak’ta Bilimsel Eczacılık günü kutlandı... Zonguldak’ta Bilimsel Eczacılık günü kutlandı...

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) ve Zonguldak Valiliği iş birliği ile düzenlenecek olan 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı için hazırlıklar sürüyor.

3-4-5 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenecek fuar öncesi ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak Sanayi ve Ticaret İl Müdürü İsmail Maden’i makamında ziyaret ederek fuara davet etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Tıskaoğlu, “Zonguldak Ticaret Fuarı denilince İl Ticaret Müdürümüz Sn. İsmail Maden’i Ticaret Fuarımıza davet etmeden olmazdı. Sn. Maden’i bu vesile ile, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) & Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) & Zonguldak Valiliği iş birliği ile düzenlenecek olan Zonguldak’ın genel ticareti ile ekonomisine büyük katkı sağlayacak, ticari ilişkilerin temellerinin atılması ile geliştirilmesine olanak sunacak olan“ 2’inci ZONGULDAK GENEL TİCARET FUARI”na davet ettik.  Kendilerine misafirperverliği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi