Radyo Kulüp’te yayınlanan programda Zonguldak siyaseti başta olmak üzere Zonguldakspor ve Filyos Projesi konularının özellikle masaya yatırıldığı radyo yayını sosyal medya üzerinden de canlı olarak yayınlandı. 

Filyos Projesinin hayatına geçirilmesi ile birlikte bölgeye 40 bin istihdam sağlanacağını belirten Onuk konuşmasında, “Zonguldak'ın genç ve dinamik bir milletvekiline ihtiyacı var. Bizde bu yola baş koyduk. Sahaya çıktık. Vatandaşlarımıza tek tek dokunuyoruz. Zonguldak’ın sorunlarını biliyoruz. Bu anlamda da genç nüfus göçünü önleyebilmek için özellikle Filyos Vadi projesine çok önem veriyoruz. İnşallah hayata geçtiğinde bölgemizde 40 bin istihdam olacak.

Zonguldak’tan büyükşehire göç eden gençlerimiz tekrar memleketelerine geri dönecek. Bunun dışında Ereğli ve Alaplı bölgesi ile özellikle tersanelerle bölgesinin için yeniden canlandırılması için bizler de gençler olarak üzerimize düşeni yapacağız.Vatandaşlarımızın 24 Haziran’da daha da katlanarak desteğinin artacağına inanıyoruz. Bunu gittiğimiz köylerde görüyoruz. Zonguldakspor’u hak ettiği noktaya getireceğiz. Sahayı yepyeni bir görüntüye sokacağız. Sadece seçimlerde değil her zaman köylere vatandaşlarımızın ayağına kadar gidip onların sorunlarını dinliyoruz. 

Gençlik kollarımız ile birlikte her köşeye gidiyoruz. Kafelerde vatandaşlarımızın masalarına konuk oluyoruz. Onlara davamızı anlatıp Cumhurbaşkanımıza ve partimize desteklerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. İlçelerden de bize destek için gelen ilçe Gençlik Kolları Başkanlarım ve beraberindekilere bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 24 Haziran’da Zonguldak tarih yazacak ve Ak Kadrolarımızı meclise göndererek Zonguldak'ın kaderini değiştirecek." düşüncelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim