CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Harun Akın, Kanal Z’de yayınlanan, moderatörlüğünü Simge Kırlı’nın yaptığı ‘Günün Konuğu’ programında çarpıcı tespitlerde bulunurken, projelerini açıkladı.

İşte Harun Akın’ın açıklamalarından satırbaşları;

Halka rağmen Belediye Başkanlığı yapamazsınız!

Halka sorarak yaparsın, çünkü o köprü ile Zonguldak silüeti değişecek. Çok önemli bir karar. Halka soracaksınız, öyle yapacaksınız. Kaldı ki, çok saçma bir tartışma ile yıkıldı, Neymiş çürükmüş!  Bir şey yapacağınız zaman halka sorarsınız, yaptığınız projenin de arkasına halkı alarak yaparsınız. Şehrin anahtarını alacaksınız, halka bir şey sormayacaksınız, ‘Ben yaparım’ diyeceksiniz. Öyle şey olur mu. Halka rağmen Belediye Başkanlığı yapamazsınız.  

Denizden para kazanmayı düşünüyoruz!

Zonguldak’ta bir ülkede olması gereken her şey var. Denizi var, kömürü var, yeşili var, geçmişi kimliği var, yöresel lezzetleri var. O yüzden diyoruz Zonguldak Türkiye’nin Almanya’sı diye. Türkiye’nin ilk Cumhuriyet kentidir Zonguldak. O gün o koşullarda 5 sineması varmış, bu gün bir tane sineması yok. Nereden nereye gelmiş Zonguldak.  Dağa çıkıp Zonguldak’ı seyrediyorsunuz, peki denizden Zonguldak’ı seyretmek istemez misiniz? Yeşilini niye kullanamıyoruz. Denizden para kazanamıyoruz. Denizden taşımacılığı düşünüyoruz. Denizden para kazanmayı düşünüyoruz ve bu konuyla ilgili çok ciddi projelerimiz var. Zonguldak’ın doğa yürüyüşüne çok uygun bir coğrafyası var. Avrupa’dan Zonguldak’a turist çekmeyi planlıyoruz. Bu konuya çok kafa yoruyoruz”

Zonguldak’ın tuvaleti yok, utanç verici değil mi?

Hadi erkeği geçtim, bir restorana gider tuvaleti kullanmak ister yada bir kahvehaneye gider ihtiyacını görür.

bir kadının gireceği pırıl pırıl bir tuvalet yok. Bana demesinler ‘şurada tuvalet var’. Güldürmesinler beni, herkesin ayıbıdır bu. 100 bin nüfuslu bir şehirde tuvalet olmaz mı? Ayıp ya, böyle bir şey olabilir mi? Zonguldak tuvaleti yok! Geçmişte gol sahası olan Zonguldak’ın tuvaleti yok, utanç verici değil mi?

TİP İl Başkanı: Halk adalet istiyor... TİP İl Başkanı: Halk adalet istiyor...

Sen emekli kenti olmuşsun, yaşlılarımızın en çok ihtiyaç duyduğu şeydir tuvalet!

Editör: Haber Merkezi