Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak Valiliği, Zonguldak Adliyesi, Zonguldak Belediyesi ziyaretinin ardından son olarak AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.

Bakan Tunç’u AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve partililer karşıladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı ve yönetimi günün anısına Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a çiçek takdim etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Memleketinize hoşgeldiniz. Evinize hoşgeldiniz. Sizler bizim içinde gurur kaynağımızsınız. Sizlere ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeniden kutlu bir yola çıktım. 23 belediye var 13 belediye bizim. Ankara’dan giderken AK Parti belediyeden çıkacaksınız. İstanbuldan dönerlerse ak belediyeden çıkacaksınız. 25’de 25 hedefimiz var”dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Bugün Zonguldak’ta memleketimden bulunmaktan Karadeniz’in en güzel memleketinden bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Teşkilatımızı ziyaret ettik. Köy teşkilatlarıyla birlikte kutluyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz başarılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kabinimiz 3 aydan buyana cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde çalışmalarına devam ediyor. 21 yıldır iktidardayız. Altyapı yatırımlarını gerçekleştirirken hız trenleri enerjileri toplu konut tünellerini yaparken ülkemizin demokratikleşmesini sağladık. Türkiye hukukun üstünlüğünde ileri gitmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle daha da güçlendirdik. Hem adalet hemde yargı alanında çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz. Biz milletimizin huzuru için çalışıyoruz. Yatırımlarda hız kesmeyeceğiz. İlk önce 6 Şubatta yıkılan binalarımızı ayağa kaldırmak. Deprem zamanında gittik deprem sonrasında da gittik. 1 yıl gibi kısa süre içerisinde sıcak yuvalara kavuşturacağız. Güçlü devlet olmanın yolu buradan geçiyor. Enerji de bağımsız. Gabarda teröristlerden temizlediğimiz petrol.  3 milletvekiliniz var benimde kabul edin. Dört milletvekiliniz var”dedi.

Editör: TE Bilisim