Bir parti teşkilatı nasıl birbirine düşürülür, nasıl kavga ettirilir, teşkilat nasıl 4 ayrı parçaya bölünür Ak partide Selim Alan’ın Belediye Başkanı olması sonrası bunları izliyoruz.

Temayül yoklaması yapılıyor sonunda merdivenlerde poz verilip fotoğraf çektiriliyor ama ayrı ayrı gruplar halinde. Yani kavga fotoğrafta bile görünüyor.

Şimdi bazı Ak partililer öyle bir şey yok seçim öncesi bizim içimize nifak sokmak için bunları söylüyorsunuz diyeceklerdir. Ama kendileri de biliyorlar durum tamda bu.

O zaman olayları sıralayalım Ak partili arkadaşlarımız ellerini vicdanına koysun ve söylesin hayır bu olmadı yalan bu desin. Ama önce kendine bi sorsun doğru mu değil mi?

Belediye meclis üyeleri listesi yapılırken başladı ilk kutuplaşma o benim adamım şu falancanın adamı bu diğerinin adamı asla girmeyecek tavırları Genel merkezi kullanarak listeye dizayn  ve sonuçta çıkan liste ortada. Doğru dürüst teknik elemanı bile olmayan bir meclis grubu.

Sonra seçimde çalışan ve istemediği aday da olsa satmayan bir ilçe başkanına karşı saldırılar başladı. Neler yapıldı neler Ankara’ya şikayetler basında ifşalar. Ve sonuç alındı İlçe Başkanı görevden aldırıldı.

Serde yeniçerilik var ya savaş açmadan olmazdı ve yeni hedef yıldızı parlayan il başkan yardımcısı oldu İl Başkanına baskı ile o hedefte imha edildi.

Sırada il başkanı vardı hastalığı da kullanılarak hasta iken çekilen resimleri genel merkeze servis edilerek çirkin saldırılarla o amaca da ulaşıldı.

Bu arada Ankara’ya sık sık ziyarete gidip şikayet edilen ve görevden aldırılan il müdürleri ve Valilerde gururla anlatıldı etrafındaki tayfaya.

Kendi hesapları için dikensiz gül bahçesi sevdası ile bu çalışmaların ardı arkası kesilmedi. Parti bunlardan zarar görüyormuş sıkıntılı bir seçim olacakmış hiç önemi yok görüntüsü ortadaydı.

İl Başkanı görevden aldırılınca yerine dediklerinden çıkmayacak biri lazımdı. Eee kim bulundu biliyorsunuz. 2 sene önce görevden aldırmak için uğraştıkları ilçe Başkanı ile hızlı bir barış yapıldı ve Onu İl Başkanı yapmak için bir mücadele başladı. Ama bu kez sert bir kayaya çarpıldı ve sayın Erdoğan müdahale edince oyun bozuldu.

Tam bitti Bizans oyunları seçime gidiliyor partide birlik beraberlik gerek zaten zor bir seçim var kavga zamanı değil artık derken İl başkanı engel olarak görülerek ona da saldırı başladı ve yeni bir cephe açılmış oldu.

İlçe başkanı milletvekilliği için istifa edince orası için müdahale etmeden olur mu? Olmadı tabi

Ve seçime 50 gün kala merkez ilçe birbirine girdi. Ama önemli değildi az olsun benim adamlarım olsun mantığı hiçbir tehlikeyi göremiyordu.

Tayyip Erdoğan nasıl 3-5 oy fazla oy alırım diye uğraşıp didinirken burada yeniçeri ekibinin umurunda değildi. Birileri kırılmış dökülmüş parti zarar görmüş fark etmiyordu.

Şimdi yok öyle bir şey deyin itiraz edin ama sizde biliyorsunuz bunlar yaşandı ve hala yaşanıyor.

Az olsun Benim olsun vizyonu bu işte.