Zonguldak ilginç şehir!

Liyakatsiz atamaları herkes dile getiriyor.

Herkes biliyor ses çıkarmıyor.

Atamalarda siyasetin etkisini anlayabiliyoruz.

Liyakatsiz atama yaptıklarında yada haberleri bile olmadan atama yapıldığında eleştiriyoruz da.

Ama şu çay ocağı işini anlayabilmek mümkün değil.

Genel Müdür çıkaran bir çay ocağından bahsediyoruz şaka değil.

Öyle alt kademeleri saymıyoruz bile.

Kerameti kendinden menkul bu çay ocağının en önemli icraatlarının başında gazetelerdeki haberlerin fotosunu çekip paylaşmak var.

Biraz teknoloji özürlü gibi bu durum ama olsun.

En son gazetede yer alan 2019 sayıştay raporunun personel eksikliği var kısmının resmini çekip paylaşmış. Yani diyor ki eleman alınmadı eksik personel ile çalışılıyor kaza ondan oldu.

Benim destek verdiğim makamlarda oturan burada çay içmeye gelen arkadaşlarımın suçu yok!

Sayıştay raporunun diğer bölümlerini görememiş bilirkişi raporuna ise hiç rastlamamış anlaşılan herkesi saf sanıyor.

Bu arada yine gazete resimleri ile güncel uğraş Genel müdür yardımcısı pazarlaması yeni hedef o.

Geçtiğimiz gün Maden mühendisleri odasının eleştirilerine sebep olan bir bürokratın makam için bir siyasi partiyi ziyaret etme görüntüsünü övünçle paylaşıyor PR yapıyor aklınca meşhur çay ocağı!

Ailece sol görüşlü oldukları herkes tarafından bilinmesine rağmen koltuk için üstelik mesai saatlerinde AKP İl başkanlığına yapılan ziyarete sahip çıkılmış yani.

Genel müdür yardımcısı da çay ocağından çıksın İstiyorsunuz da o istediğiniz kişinin Gezi olayları sebebiyle soruşturma geçirdiğini, daha bu sene yeraltı işçilerini evindeki işlerde çalışmaya gönderip bu süre içinde o işçilere yeraltı yevmiyesi yazdığı için teftişlik olduğundan haberiniz yok mu?

Bunları yapan genel müdür yardımcısı olunca kim bilir neler yapar? Birde başında olduğu müesseseye bakın o gelmeden üretim ne kadardı o geldikten sonra üretim ne kadar?

Çay ocağının işi zor, çay yapmasını bilen demini iyi ayarlayan bardakları iyi yıkayan liyakat sahibi kişileri çalıştırmazsan çay satışları düşer.

Liyakat önemli.

Bu arada kendi imkanları ile meydan parkı gerçekleştirerek kendi imkanları ile henüz hiçbir proje gerçekleştiremeyen belediyelere örnek olan Kilimli belediyesini de tebrik ediyoruz.