Şimdi şöyle bir düşünün. Zonguldak da Belediye Başkanlığını seçmeninin kızıp sandığa gitmemesi sebebiyle kaybeden CHP oturup düşünse biz ne yaparsak AKP’nin içerisini karıştırabiliriz. Ak parti yönetimini birbirine düşürebiliriz. Herkesi Belediye Başkanından illallah dedirtebiliriz. Bu kadar merkezi yönetimden gelen yardıma rağmen nasıl Belediyeden memnun olmamayı sağlayabiliriz? Sorularına cevap arasa, fikir jimnastiği yapsa, projeler üretse sizce Selim Alan’dan daha etkili olabilecek bir şey bulabilir miydi?

Ak parti teşkilatı darmadağın. Belediye meclis üyeleri bakmayın Belediye Başkanının yüzüne güldüklerine onların da çoğu çok rahatsız.

Vekalet verdiği meclis üyesini kendi koltuğuna oturtmayan bir Başkandan rahatsız olmamaları mümkün mü? Başkan yardımcılarının hepsi CHP yönetiminden kalmışken içlerinden birine bile layık görülmeyen Başkan yardımcılığı için kırgın olmamaları mümkün mü?

Başkan yardımcılarının tamamının CHP’den kalma olması bir yana danışman diye yeni alınanların da hep CHP kökenli olması AKP ‘ye haksızlık değil mi ?

Kendi kadrosunu kuramayan yada ‘her şeyi ben bilirim bana sorun çıkaracak fikrini söyleme’ iradesini ortaya koyabilecek kimse istemem mantığı ile kadro kurmayan bir yaklaşım kırar döker yıkar elbette.

Seçimden sonra ilk önce kendisine seçimde en fazla çalışanlardan olan ilçe başkanını görevden aldıran ardından Köksal Toptan’a rağmen Kadın Kolları Başkanını meclis listesine almayarak darbeleri indirmeye başlayan birisinden daha iyi bir parçalayıcı bulabilir miydi CHP.

Bürokratların hem de büyük büyük bürokratların kafasını koparmak için Ankara da kulis yapan onları şikayet eden bunda da başarılı olan ardından sivil toplum kuruluşlarına parmağını sokan, tuvaletçiler derneği seçimi olsa müdahil olan her şey benden sorulmalı diye düşünen şehremini olabilir mi?

Kızılayı kim rezil etti Zonguldak da?

Ak parti İl Başkanı açıklama yapıyor “Biz yokuz karışmıyoruz Kızılay seçimine” diyor. Doğrusu bu siyaset elini çekmeli böyle bir yardım kuruluşundan.

Ama Selim Alan’ı durdurmak mümkün mü? İlle benim dediğim olacak. Yoksa krizlere giriyor. Yediremiyor kendine bir türlü dediği her şeyin olmamasını.

Serap hanım istifaya mecbur bırakılıyor. O ve yönetimindekilerin hepsinin itibarları ile oynanıyor. Genel merkez atadığı kişileri 10 gün sonra kaldırıp atayarak kendi itibarını da zedeliyor.

Ama kazanan Selim Alan diyecekler ya!

O yeterli Başkana gerisi önemli değil. Ak parti teşkilatlarına müdahaleler ederek paramparça etmesinin ardından Kızılay da paramparça!

Neden babacan sevecen bir lakap bulunmuyor Belediye Başkanımıza sizce ?

Kancı Selim, Tilki Selim son olarak da Delitay Selim, neden hep böyle bir sorsa kendine.

Dediğimiz gibi CHP Selim Alan’dan daha iyi bir strateji bulamaz AK partiyi yıpratmak konusunda.