Cumhuriyet halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı kongresi karıştı!
CHP Merkez İlçe Başkan adayı Olcay Can, Osman Zaimoğlu’nun AK Parti’nin çıkardığı aday olduğunu söylemesi üzerine ortam bir anda gerildi.
Can, Osman Zaimoğlu’nun AK Partililerin en çok ilçe başkanı olmasını istediği kişi olduğunu söylerken, Zaimoğlu’nun AK Partililer ile toplantı yaptığını ve Atatürk’ü bir maske olarak kullandığını söyledi.

Olcay Can, konuşmasında adaylığını parti binasında açıklamayan Osman Zaimoğlu’nu hedef alarak, “Tenezzül edip gelmediğiniz yere aday olamazsınız. Atatürk’ü reklam aracı olarak kullanmak seni CHP’li yapmaz, Atatürkçü de yapmaz? AKP’li belediye başkanı ve meclis üyelerinin CHP’li üyeleri araması çok yakışıksız” deyince başkan adayı Osman Zaimoğlu sataşma olduğu gerekçesiyle divandan söz istedi.
Divan Başkanı Barış Karadeniz’den konuşma hakkı isteyen Osman Zaimoğlu, kürsü önünde “Belediye seçimlerinde sahada olmayanlar, belediye binasında toplantı üzerine toplantı yapanlar, CHP’yi satan namussuz şerefsizler Osman Zaimoğlu gece 12.00’ye kadar gece gündüz çalıştı. Kim CHP’yi ihanet ettiyse Allah belasını versin” dedi.

Çılgına dönen Osman Zaimoğlu'nu CHP İl Başkanı Murat Pulat sakinleştirirken, Divanın arkasında bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz bu sözleri bir süre dinledikten sonra divanın arkasından ayrıldı.

Editör: TE Bilisim